Burgy investeert in duurzame inzetbaarheid medewerkers

5 oktober 2017

Werken in de restauratie vraagt nogal wat en dan bedoelen we dit keer niet vakmanschap maar de fysieke belasting van de restauratievaklieden. Ook onze mensen op kantoor hebben te maken met belasting en werkstress. Hoe ga je daar op een gezonde manier mee om?

Tijdens onze personeelsdag over Duurzame Inzetbaarheid hebben we heel wat bijgeleerd over het zuinig zijn op onszelf. We hebben workshops gevolgd over vier thema's: Regie nemen, Stressbestendigheid, Lifestyle en Communicatie. Onderwerpen die aan de orde kwamen waren onze persoonlijke stressscores, hoe wij balanceren tussen werk, privé, sport, hobby’s etc. Verder hebben we eens goed gekeken naar onze beweeg- en eetpatronen en hoe we communiceren.

Met een potje Levend Tafelvoetbal, Touw Douwen, Sumoworstelen en de spelletjes Plankgas Door De Kas en Je Kan De Pot Op gingen de remmen even los. Behalve het erfgoed geven we ook graag gezonde gewoontes door aan de nieuwe generatie.

Het Europees Sociaal Fonds van de Europese Unie stimuleert bedrijven aandacht te besteden aan Duurzame Inzetbaarheid. Dat hebben wij met veel plezier gedaan!

Voor meer informatie: Duurzame inzetbaarheid.