Over BURGY

HISTORIE

BURGY Bouwbedrijf, een in 1932 opgericht familiebedrijf, is al ruim 50 jaar werkzaam in de restauratie. Sinds 1997 zijn wij gecertificeerd tot Erkend Restauratie Bouwbedrijf en daarmee lid van de Vakgroep Restauratie. Tevens beschikken wij over een KOMO gecertificeerde Timmerwerkplaats. Lees meer.

KLASSIEK BOUWEN 

 Bij BURGY gaan traditioneel vakmanschap en moderne bedrijfsvoering hand in hand. Klassiek bouwen is wat wij doen, voorop lopen in kwaliteitsontwikkeling ons doel. Ons specialisme is restauratie. Wij passen onze opvatting over klassiek bouwen ook  op hedendaagse nieuwbouw toe. Het vakmanschap van onze mensen en hun creativiteit in het bedenken van letterlijk en figuurlijk passende oplossingen leidt bij elke opgave tot een optimaal resultaat. Of het nu om de restauratie van  een kerk of om de bouw van een superstrakke villa gaat. BURGY heeft een reputatie hoog te houden in het respectvol, intelligent en zorgvuldig omgaan met bouwwerken.

 

MENSELIJK  KAPITAAL

Bij BURGY werken mensen die willen nadenken bij wat zij doen. Mensen die trots op hun werk zijn en het leuk vinden om creatieve oplossingen te bedenken. Kortom, mensen met liefde voor hun vak. Wij leiden  zelf onze medewerkers op, want restaureren is een continu leerproces. Elk gebouw, elk detail is anders. Niets is routine. En omdat wij nooit zijn uitgeleerd gaat iedereen ieder jaar opnieuw op cursus. Gemiddeld zijn bij BURGY 100 mensen werkzaam, waarvan 25 leerlingen in opleiding. Alle in de loop van de tijd opgebouwde kennis en ervaring zit in de hoofden van de medewerkers. Zij zijn ons grootste kapitaal en de toekomst van het ambacht.