Communicatiestage in de bouw

Burgy is op zoek naar jou! Een enthousiaste, betrokken en belangrijke toevoeging voor het Burgy-team. 

Tijdens je stage bij Burgy ga je aan de slag met alle facetten van het communicatievak. Je mag je verdiepen in de interne- en externe communicatie; we hechten veel waarde aan jouw frisse blik. Communicatie heeft invloed op het hele Burgy-team, daarom leer je onze collega’s ook snel kennen.

 

Burgy Bouwbedrijf Communicatiestage in de bouw
Dit artikel delen
Facebook Twitter LinkedIn Email

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het restaureren van monumentale panden in de Randstad. Je kent vast het Binnenhof, de Bijenkorf in Den Haag, het stadhuis in Utrecht... We verwachten niet dat jij kennis hebt van restaureren. Dat maakt het juist zo leuk om langs te gaan bij collega’s op verschillende projecten: die vertellen je er graag over!

Met de zelfstandigheid en vrijheid die je bij Burgy Bouwbedrijf hebt, is er veel ruimte om je te ontwikkelen. Het is aan jou deze kans te pakken. Hieronder lees je hoe Laura haar stage bij Burgy heeft ervaren, tijdens je stage zul je veel met Laura samenwerken.

Wat wij jou bieden:

  • Jong team en goede werksfeer;
  • Afwisselende en uitdagende werkzaamheden;
  • Vrijheid om jezelf te ontwikkelen;
  • Eigen inbreng is altijd welkom;
  • Stagevergoeding;
  • Gezellige bedrijfsuitjes!
  • Stagevergoeding: 550,- euro per maand

Wat we van jou vragen:

  • Beschikbaarheid: 5 dagen per week, minimaal 4 maanden
  • Opleiding: hbo- of wo-niveau

Solliciteren?

Ben je overtuigd van een stage bij Burgy Bouwbedrijf? Stuur een mail met motivatie en CV naar Jeroen Wienbelt via jeroen@burgy.nl.

De ervaring van Laura

Mijn stage bij Burgy Bouwbedrijf was afwisselend en divers. Ik ontdekte daardoor wat ik écht leuk vind en waar ik goed in ben. Het allerleukste aan mijn stagetijd was het contact met alle collega’s. Je merkt dat Burgy een familiebedrijf is aan de goede sfeer onderling. Het was een leerzame, uitdagende stagetijd en inmiddels werk ik alweer twee jaar met heel veel plezier fulltime bij Burgy. Kennis van restauratie had ik voor mijn stage absoluut niet, laat dat je niet afschrikken. Benieuwd naar hoe stagelopen bij Burgy is? Stuur een mail, kom langs en je bent zo verkocht!

Burgy Bouwbedrijf Marketing & Communicatie medewerker Laura