Jorrit

Burgy Bouwbedrijf Jorrit Calculator
Dit artikel delen
Facebook Twitter Email LinkedIn

Mijn droom: m’n eigen pandje opknappen

“Een calculator berekent op basis van de bouwtekeningen en de projectbeschrijving alle kosten van een project. Mijn werk is heel afwisselend: de ene keer ben je bezig met een miljoenenklus, zoals de Laurentius Kathedraal in Rotterdam, de andere keer ga je bij een klant langs voor een uitbouw op zolder. Je komt telkens wat anders tegen en maakt van iets vervallens weer iets moois. Dat vind ik het mooie aan restauratie. Ik heb ook in de nieuwbouw gewerkt, maar dat vond ik te saai. 

We werken hier met een leuk team en met Burgy lever je iets af waar je trots op kunt zijn. Dat vind ik belangrijk. Mijn droom is om later mijn eigen pandje op te knappen. Ik ben hier begonnen als timmerman, dus ik kan ook met hamer en beitel aardig over weg.

Waarom de calculatie in? Tijdens mijn stage als mts-er bij Burgy heb ik al kennisgemaakt met de calculatie. Dat sprak me toen al aan. Toch heb ik 3,5 jaar getimmerd en daarnaast de HTI in Amsterdam gedaan. In het laatste half jaar van mijn opleiding heb ik bij een functioneringsgesprek aangegeven, dat ik wel de calculatie in zou willen (er was toen een vacature). Inmiddels heb ik een BOB cursus calculatie gevolgd.”

Ben je enthousiast geworden?

Bekijk dan hier de mogelijkheden voor een leerwerkplek, een stageplaats of een baan bij Burgy Bouwbedrijf: Werken en leren.