Afscheid: Bart gooit het roer om
Burgy Bouwbedrijf Afscheid Bart
Dit artikel delen
Facebook Twitter Email LinkedIn

Restauratietimmerman Bart neemt na 13 jaar met pijn in het hart afscheid van Burgy. Hij begon als leerling en rondde bij Burgy zijn restauratie-opleiding timmeren af, waarna hij in dienst kwam. Maar zoals dat gaat, Bart ontmoette zijn meisje, ging samenwonen in de kop van Noord-Holland en de twee kregen een kleine meid. De toegenomen reistijden braken hem op. Terecht wil Bart zijn energie ook aan het thuisfront kunnen besteden.

Bart heeft bij Burgy de meeste tijd gewerkt voor onze particuliere opdrachtgevers: “Ik vond het erg leuk om aan particuliere woonhuizen te werken. Van een oud pand weer wat moois maken en de afwisseling -iedere dag is anders- maken het werk erg leuk. Ik vond alles leuk om te doen, de ene keer sta je een spant aan te helen, de andere keer plaats je binnenwanden. Ik kon heel allround bezig zijn. Ik heb het goed gehad bij Burgy: het interessante werk op bijzondere locaties, de vele uitjes (Parijs!) en etentjes voor het personeel, de opleidingsmogelijkheden en het altijd openstaan voor oplossingen. Dat maakte de beslissing heel moeilijk. Bedankt collega’s en directie voor de fijne jaren.”

Wat Bart gaat doen? Bart gooit het roer om en begint zijn eigen glazenwassersbedrijf! Naast werk, studie en gezin blijkt Bart al sinds zijn 16e met veel plezier als bijbaan glazen te wassen. You go, Bart! We wensen je heel veel succes met je eigen bedrijf!