Burgy Bouwbedrijf Restauratie Afscheid Kim
Dit artikel delen
Facebook Twitter Email LinkedIn

Na dik twee jaar nemen we afscheid van Kim. Vol enthousiasme heeft ze de afgelopen jaren zorg gedragen voor het personeelswerk bij Burgy Bouwbedrijf. Ze bezocht de medewerkers op de steigers en maakte samen met Jeroen een ‘onboarding’-programma: “Bij Burgy wordt veel aandacht besteed aan het inwerkprogramma vanuit de gedachte ‘hoe heten we een nieuwe collega welkom en zorgen we dat hij of zij zich snel thuis voelt en de weg weet in ons bedrijf’. Het ‘onboarding’-programma is daarbij een heel goed instrument.”

Hoe kijkt Kim terug op haar tijd bij Burgy? “Burgy is een warm nest. Iedereen is heel open en hartelijk. De sfeer is heel bijzonder. Ik werkte maar één dag in de week bij Burgy maar voelde dat ik er helemaal bij hoorde.  Zo tref je dat niet bij ieder bouwbedrijf.” Terugkijkend heeft ze veel plezier gehad in het organiseren van de personeelsdag over duurzame inzetbaarheid en de vele bezoeken aan de bouwplaatsen: “Het is ontzettend leuk om te zien hoe mensen zich ontwikkelen. Zowel de oudere als de jongere collega’s. Je ziet een startende jonge collega in twee jaar van een jongen uitgroeien naar een man.”

Ondanks alle positieve ervaringen gaat Kim een nieuwe opdracht zoeken. Ze heeft veel zin om bij een nieuwe opdrachtgever aan de slag te gaan. Stilzitten is er  voorlopig niet bij, want Kim organiseert voor de Stichting DaDa de sponsorloop tijdens de Marathon Rotterdam op 7 april. Wilt u meedoen met uw bedrijf? Kijk hier voor alle informatie: Runforvalue.

We willen Kim hartelijk danken voor alle inzet en wensen haar veel succes bij haar volgende opdracht.