Het regent diploma’s bij Burgy Bouwbedrijf
Burgy Bouwbedrijf Restauratie Opleiden Diploma's zomer 2020
Dit artikel delen
Facebook Twitter Email LinkedIn

Zeventien diploma’s maar liefst, wat een oogst dit jaar. Een geweldige prestatie van al deze vaklieden! En niet vergeten hun leermeesters. Bij Burgy Bouwbedrijf leiden we graag op. Het restauratievak is een bijzonder specialisme binnen de bouw, dus het opleiden vraagt de nodige tijd, aandacht en doorzettingsvermogen.

Jonge vaklieden starten met de MBO-2 opleiding Timmerman en stromen daarna door naar de opleiding Allround Timmerman op niveau 3. Na een paar jaar werkervaring kunnen de vaklieden verder met de KOB-opleiding Uitvoerder bouw/infra of de NCE-opleiding Specialist Restauratie Timmeren, beiden op niveau 4. In de restauratie ben je nooit uitgeleerd.

Tijdens onze jaarlijkse BBQ, dit jaar in twee groepen op ons eigen terrein dat daarvoor feestelijk en coronaproof was ingericht, sprak Kasper de geslaagden toe. Daarna genoten we met zijn allen van een heerlijke bbq, top georganiseerd door Miranda met hulp van Wendy en Wessel.  

Van harte gefeliciteerd!

Wessel is geslaagd voor de HBO opleiding Bouwkunde en komt in dienst bij Burgy als werkvoorbereider.

Roy is geslaagd voor de MBO- 4 opleiding Bouwkunde en gaat beginnen met de HBO opleiding Bouwkunde. Daarnaast komt hij in dienst bij Burgy als student bouwkunde.

Alex, Kevin en Ruwan zijn geslaagd voor verschillende onderdelen van hun KOB-opleiding op MBO-4 niveau. Ruwan en Kevin hebben het onderdeel Techniek afgerond en gaan door met het onderdeel Opdrachtwerving & Calculatie. Alex rondde al eerder het onderdeel Techniek met succes af en heeft nu het certificaat behaald voor Opdrachtwerving & Calculatie. Alex gaat verder met het derde onderdeel Werkvoorbereiding & Uitvoering.

Auke, Carlo en Hugo zijn geslaagd voor MBO-3 opleiding Allround Timmerman en komen in dienst bij Burgy.

Arjan is geslaagd voor de MBO-2 opleiding Metselaar en gaat door met de MBO-3 opleiding Allround Metselaar.

Coen, Daan, Howard, Jos, Melvin, Niels en Thijs  zijn geslaagd voor MBO-2 opleiding Timmerman en gaan door met de MBO-3 opleiding Allround Timmerman.

Kadir is geslaagd voor de MBO-1 opleiding Entree en gaat (buiten Burgy) verder met de MBO-2 opleiding Schilderen.

Interesse in het timmervak?

Wil je weten of het volgen van een timmeropleiding en werken bij Burgy ook iets voor jou is?

Kijk dan hier: Leerlingen MBO.

Burgy Bouwbedrijf Restauratie Zomer BBQ Feest diploma's