Het regent diploma’s bij Burgy Bouwbedrijf
Burgy Bouwbedrijf Restauratie Behaalde diploma's 2021
Dit artikel delen
Facebook Twitter Email LinkedIn

Een geweldige prestatie van al deze vaklieden! En niet vergeten hun leermeesters. Bij Burgy Bouwbedrijf leiden we graag op. Het restauratievak is een bijzonder specialisme binnen de bouw, dus het opleiden vraagt de nodige tijd, aandacht en doorzettingsvermogen.

Jonge vaklieden starten met de MBO-2 niveau opleiding Timmerman en stromen daarna door naar de opleiding Allround Timmerman op niveau 3. Na een paar jaar werkervaring kunnen de vaklieden verder met de NCE-opleiding Specialist Restauratie Timmeren of Metselen of met de KOB-opleiding Uitvoerder bouw/infra, beiden op niveau 4. In de restauratie ben je nooit uitgeleerd.

Tijdens onze jaarlijkse BBQ, dit jaar in twee groepen op ons eigen terrein dat daarvoor feestelijk en coronaproof was ingericht, sprak Kasper de geslaagden toe. Daarna genoten we met zijn allen van een heerlijke bbq - met dank aan Marianne en Laura voor de perfecte organisatie - om de bouwvakantie gezellig in te luiden.

Burgy Bouwbedrijf Restauratie Diploma's en BBQ 2021

Van harte gefeliciteerd!

Said is geslaagd voor de MBO-1 opleiding Entree en gaat door met de MBO-2 opleiding Timmerman.

Gianni, Gino, Julius, Sabine, Vince en Yaïr zijn geslaagd voor MBO-2 opleiding Timmerman en gaan door met de MBO-3 opleiding Allround Timmerman, behalve Vince. Die gaat er een tijdje tussenuit. We hopen hem terug te zien als hij verder gaat met zijn opleiding op niveau 3.

Jan is (in het voorjaar) geslaagd voor de MBO-3 opleiding Allround Timmerman en is bij Burgy in dienst gekomen als timmerman.

Alex, Kevin en Ruwan zijn geslaagd voor verschillende onderdelen van hun KOB-opleiding op MBO-4 niveau. Kevin is geslaagd voor onderdeel werkvoorbereiding & uitvoering en is nu halverwege. Na de zomer gaat hij verder met het 3e onderdeel opdrachtverwerving & calculatie. Ruwan is geslaagd voor onderdeel opdrachtverwerving & calculatie en is nu halverwege. Na de zomer gaat hij verder met het 3e onderdeel werkvoorbereiding & uitvoering. Alex is geslaagd voor werkvoorbereiding & uitvoering en hoeft nog 1 onderdeel te doen. Na de zomer gaat hij verder met het 4e en laatste onderdeel ondernemen.

Dennis is geslaagd voor de HBO opleiding Bouwkunde aan de Rotterdamse Hogeschool. Hij voltooide zijn opleiding terwijl hij al bij Burgy in dienst is als werkvoorbereider.

Last but no least, Bart, Gert, Jilles, Johan en Ken hebben hun Leermeesterspas gehaald. Daarmee komt het totaal aantal leermeesters binnen Burgy op 26.

Interesse in het timmervak?

Wil je weten of het volgen van een timmeropleiding en werken bij Burgy ook iets voor jou is?

Kijk dan hier: Leerlingen MBO.