Restauratie Huis te Warmond
Burgy Bouwbedrijf Restauratie Huis te Warmond
Dit artikel delen
Facebook Twitter LinkedIn Email

Huis te Warmond wordt omgeven door een slotgracht. Het plaatsen van een steiger in het water is extra kostbaar. Als ie er eenmaal staat, wil je daar zoveel mogelijk profijt uit halen. Voorman Chris heeft veel aandacht besteed aan een logische indeling van de bouwplaats.

Om te zorgen dat de vaklieden niet iedere keer voor alles helemaal naar het voorplein hoeven te lopen, is op de zolder boven de gang (niet boven de woonruimtes), na overleg met de bewoners, een werkplaats ingericht. Ook op de steiger zijn er op enkele punten kleine werkplaatsen met een dak op de steiger gemaakt waar eventjes geschuild kan worden bij regen of kleine prefab onderdelen gemaakt kunnen worden. Nu het weer herfstig wordt met meer regen hebben Chris en zijn collega’s zelfs een uitklapbaar scherm gemaakt, waaronder het werk gewoon door kan gaan.

Burgy Bouwbedrijf Restauratie Huis te Warmond

Chris heeft de restauratiebouwplaats ingericht met oog voor logistiek, veiligheid, efficiëntie, sfeer en goed overleg. De restauratie is voor de bewoners van het huis heel ingrijpend. Chris heeft een Whatsappgroep gemaakt om snel met elkaar te kunnen communiceren bij overlast of als er een lekkage wordt opgemerkt. Dan kan Chris meteen ingrijpen. De bewoners houden bij afwezigheid van de vaklieden een oogje in het zeil en denken mee met de restauratie. Een van de bewoners is geboren op Huis te Warmond en weet heel veel over het gebouw. Chris houdt ervan een goede sfeer te creëren, niet alleen omdat het prettig werkt, maar het komt ook ten goede van het werk. 

Restauratie i.o.v. Vereniging Hendrick de Keyser.

Burgy Bouwbedrijf Restauratie Huis te Warmond

Burgy Bouwbedrijf Jeroen Directeur
Meer weten?
Vraag het Jeroen!