Te gast in het Amstel Hotel

4 oktober 2017

Te gast bij het Amstel Hotel. Anita Bos, directeur, leidde de uitvoerders en vaklieden van Burgy Bouwbedrijf rond door het Amstel Hotel. Daarna werden de steigers beklommen om het restauratiewerk van Boy en zijn team aan de gevels en het dak te bekijken. Tot slot een heerlijk etentje... aan de overkant met een prachtig uitzicht op het geprinte steigerdoek om het Amstelhotel! Meer informatie over deze restauratie: Amstel Hotel.

Boy, Fred en Rian, alle drie uitvoerder, organiseren zo om de vijf weken een uitvoerdersvergadering ,  waarbij alles voorbij kan komen  over Burgy als bedrijf, cursussen om ons vakmanschap op hoog niveau te houden of aanverwante onderwerpen als veiligheid, over het personeel  en of er vacatures zijn, over de restauratieprojecten (die wij 'werken' noemen), over de gereedschappen etc. De gast van de avond kan met de uitvoerders zijn of haar vragen , wensen, zorgen delen zodat we beter met elkaar kunnen samen werken.

Vier keer per jaar bezoeken we een groot restauratieproject. We waren eerder al bij de werken op de Lange Haven 71 in Schiedam, het P.J. Vethgebouw in Leiden en afgelopen week bij het Amstel Hotel in Amsterdam.

Je vindt deze projecten terug in de lijst met de titel: Voor het voetlicht.