Werken & Leren

Bij Burgy Bouwbedrijf werken bijzondere mensen aan bijzondere projecten. Op deze pagina vindt je onze vacatures, stageplaatsen en leerwerkplekken. Word jij één van ons? 

Burgy Bouwbedrijf Restauratie Werken & Leren Vacatures Opleiden Stages
Dit artikel delen
Facebook Twitter LinkedIn Email

Bijzondere bouwprojecten voor bijzondere mensen

Bijzondere bouwprojecten, die hebben we bij Burgy Bouwbedrijf volop. We zijn gespecialiseerd in de restauratie van gebouwen met een soms lange historie. Onze vakmensen brengen onder andere kastelen, oude grachtenpanden en hofjes, kerken en landhuizen terug in oorspronkelijke staat, met toevoeging van modern comfort. Dat vraagt nogal wat van al onze 100 medewerkers.

Niets is standaard in de restauratie, elk project is een verrassing en een geweldige uitdaging. Op het werk sta je oog in oog met het vakwerk van ambachtslieden van vroeger: oude kapconstructies, origineel houtsnijwerk, ouderwets handwerk, unieke architectuur.

Dat verklaart waarom onze vakmensen, soms al tientallen jaren, bij ons werken. Zij ontwikkelen zich nog elke dag. En, zij leiden de volgende generatie restauratiespecialisten op, want Burgy Bouwbedrijf is een gecertificeerd leerbedrijf. Bij Burgy Bouwbedrijf kun je het beste uit jezelf halen. Improviseren. Blijven nadenken. De gebouwen waar we aan werken zijn oud, maar elke opdracht is nieuw en onvergelijkbaar.

Iets voor jou?

Heb je vragen of wil je solliciteren? Stuur dan je vraag of brief met cv naar Vincent Heijker via bouwbedrijf@burgy.nl

Vacatures

Vacature Metselaar
MBO-4
0
Vacature Bedrijfskundige
HBO/WO
0
Vacature Timmerman
MBO-4
0
Vacature Leerling Metselaar
MBO-2
1
Bouwkundestage
HBO/WO
1
Communicatiestage in de bouw
HBO/WO
1