Studenten HBO en WO

Opleiden is bij ons op alle niveaus van toepassing. Burgy Bouwbedrijf biedt stage- en opleidingsplaatsen van bouwplaats-assistent tot restauratievakman tot functies op HBO en WO niveau.

Momenteel hebben wij twee stageplaatsen: 

Burgy Bouwbedrijf Restauratie Stageplekken hbo en wo
Dit artikel delen
Facebook Twitter LinkedIn Email

Burgy Bouwbedrijf staat bekend als een bedrijf dat veel aandacht geeft aan studenten, die carrière willen maken in de bouw. Wij bieden studenten diverse mogelijkheden om hun loopbaan bij ons te beginnen. Afhankelijk van de opleiding die een student volgt, zijn er binnen Burgy Bouwbedrijf verschillende manieren voor de invulling van een stage.

HBO en WO studenten kunnen een meeloop- en afstudeerstage van 5 tot 6 maanden doen, waarin ze zowel in de werkvoorbereiding als in de uitvoering meewerken. 

Elke stagiair is anders, maar we proberen iedereen dezelfde kansen te geven. We proberen altijd een mooie match te maken tussen begeleider en student. Soms zijn het dezelfde types die je bij elkaar zet, soms juist tegenpolen.

Burgy Bouwbedrijf is voortdurend op zoek naar talentvolle mensen. Wij bieden je volop mogelijkheden voor ontplooiing. Tevens bieden wij een collegiale werksfeer in een jong team. Burgy is een bedrijf waar men weet wat bouwen is.

Wil je in aanmerking komen voor een stageplek bij Burgy Bouwbedrijf?

Mail dan je motivatiebrief en CV naar Vincent Heijker via bouwbedrijf@burgy.nl.