Studenten HBO en WO

Opleiden is bij ons op alle niveaus van toepassing. Burgy Bouwbedrijf biedt stage- en opleidingsplaatsen van bouwplaatsassistent tot restauratievakman tot functies op HBO en WO niveau.

HBO en WO studenten kunnen bij Burgy Bouwbedrijf prima stage lopen
Dit artikel delen
Facebook Twitter Email LinkedIn

Bij Burgy zijn 16 praktijkbegeleiders/leermeesters (allen door SBB erkend) werkzaam. Gemiddeld heeft Burgy 25 leerlingen.

Burgy Bouwbedrijf staat bekend als een bedrijf dat veel aandacht geeft aan studenten, die carrière willen maken in de bouw. Wij bieden studenten diverse mogelijkheden om hun loopbaan bij ons te beginnen. Afhankelijk van de opleiding die een student volgt, zijn er binnen Burgy Bouwbedrijf verschillende manieren voor de invulling van een stage.

HBO en WO studenten kunnen een meeloop- en afstudeerstage van 5 tot 6 maanden doen, waarin ze zowel in de werkvoorbereiding als in de uitvoering meewerken. 

Elke stagiair is anders, maar we proberen iedereen dezelfde kansen te geven. We proberen altijd een mooie match te maken tussen begleider en student. Soms zijn het dezelfde types die je bij elkaar zet, soms juist tegenpolen.

Burgy Bouwbedrijf is voortdurend op zoek naar talentvolle mensen. Wij bieden je volop mogelijkheden voor ontplooiing. Tevens bieden wij een collegiale werksfeer in een jong team. Burgy is een bedrijf waar men weet wat bouwen is.

Wil je in aanmerking komen voor een stageplek bij Burgy Bouwbedrijf?

Mail dan je motivatiebrief en CV naar Sharon via sharon@burgy.nl

Foto: Monumentale trap in het Museumdepot, Leiden.  

 

Burgy Bouwbedrijf Restauratie HR Manager Sharon
Heb je vragen of wil je solliciteren?
Stuur een email aan Sharon!