Leerlingen MBO

Opleiden is bij ons op alle niveaus van toepassing. Burgy Bouwbedrijf biedt mbo-leerlingen van niveau 1 t/m 4 stage- en opleidingsplaatsen van bouwplaats-assistent tot restauratievakman en zowel BOL als BBL. 

Momenteel zijn wij op zoek naar een Leerling Metselaar.

Burgy Bouwbedrijf Opleiden mbo timmeren metselen leerwerkplek
Dit artikel delen
Facebook Twitter LinkedIn Email

 Bij Burgy zijn 20 praktijkbegeleiders en leermeesters (allen door SBB erkend) werkzaam. Gemiddeld heeft Burgy 25 BBL leerlingen en een aantal stagiaires.

Als je een opleiding volgt via de BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg), dan betekent dit dat je werk (4 dagen) en leren (1 dag) combineert. Tijdens je opleiding ontvang je een salaris of vastgestelde vergoeding volgens de Bouw CAO.

Leerlingen worden dagelijks begeleid door een erkend leermeester/begeleidend vakman met op de achtergrond een leerlingcoördinator. Daarnaast houdt de leerlingcoördinator vier keer per jaar een voortgangs/evaluatiegesprek met leerling en leermeester/begeleidend vakman.
De vorderingen en afspraken, die hierbij aan de orde komen, worden schriftelijk bijgehouden. De leerlingen worden niet alleen gecoacht in hun technische prestaties, maar ook in hun sociale ontwikkeling.

Wil je in aanmerking komen voor een opleidingsplaats bij Burgy Bouwbedrijf?

Mail dan je motivatiebrief en CV naar Gerdine via gerdine@burgy.nl

Burgy Bouwbedrijf Restauratie Persoonlijk Assistent Gerdine
Heb je vragen of wil je solliciteren?
Stuur een email aan Gerdine!