Dit artikel delen
Facebook Twitter Email LinkedIn

Opleiden is bij ons op alle niveaus van toepassing. Burgy Bouwbedrijf biedt stage- en opleidingsplaatsen van bouwplaatsassistent tot restauratievakman tot functies op HBO en WO-niveau. Bij Burgy zijn 16 praktijkbegeleiders/leermeesters (allen door SBB erkend) werkzaam. Gemiddeld heeft Burgy 25 leerlingen.

Voor MBO leerlingen van niveau 1 tot en met 4 (BBL en BOL) zijn er vele stagemogelijkheden.

Als je een opleiding volgt via de BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg), dan betekent dit dat je werk (4 dagen) en leren (1 dag) combineert. Tijdens je opleiding ontvang je dus een salaris of vastgestelde vergoeding volgens de Bouw CAO.

Leerlingen worden dagelijks begeleid door een erkend leermeester/begeleidend vakman met op de achtergrond een leerlingcoördinator. Daarnaast houdt de leerlingcoördinator vier keer per jaar een voortgangs/evaluatiegesprek met leerling en leermeester/begeleidend vakman.
De vorderingen en afspraken, die hierbij aan de orde komen, worden schriftelijk bijgehouden. De leerlingen worden niet alleen gecoacht in hun technische prestaties, maar ook in hun sociale ontwikkeling.

Wil je in aanmerking komen voor een opleidingsplaats bij Burgy Bouwbedrijf?

Mail dan je motivatiebrief en CV naar Sophie via sophie@burgy.nl.

Foto: Weer een paar gediplomeerde vaklieden erbij. Gezellige diplomauitreiking bij Burgy Bouwbedrijf.