Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op!
T 071 5 322 405
bouwbedrijf@burgy.nl

Burgy Bouwbedrijf : ons bedrijfspand is het resultaat van een ontwerpwedstrijd. Architect Robert Knappers ontwierp het pand.
Dit artikel delen
Facebook Twitter LinkedIn Email

BURGY Bouwbedrijf

Amphoraweg 1
2332 ED Leiden

Postbus 140
2300 AC Leiden

071 5 322 405
bouwbedrijf@burgy.nl

KvK nummer: 28009292
BTW nummer: NL001535778B01

Volg ons op Facebook, Twitter en Linkedin

Uniek bedrijfspand

Bij Burgy Bouwbedrijf doen we dingen graag op onze eigen manier. Toen wij in 1993 plannen maakten voor een nieuw bedrijfspand, hebben we een prijsvraag uitgeschreven onder Leidse architectenbureaus voor het nieuw te bouwen bedrijfspand aan de Amphoraweg 1. Het winnende ontwerp van Ronald Knappers van VVKH architecten is in een iets gewijzigde vorm in 1995 gerealiseerd. In 2016 heeft er een interne verbouwing plaatsgevonden om meer werkruimtes te creëren.

De wisselwerking tussen de architect enerzijds (ideeën over vormgeving) en aannemer anderzijds (ideeën over uitvoering) hebben geresulteerd in dit gebouw met een heel eigen karakter en hoogwaardige uitstraling, gerealiseerd tegen gemiddelde kosten. De materiaalkeuze is afgestemd op het ambachtelijke imago van het bedrijf. Het zichtbaar maken van de opbouw van het gebouw is één van de belangrijkste thema's in het gebouw. Aan ons bedrijfspand kunt u zien dat ambacht, vakmanschap en kennis uit de restauratie ook in de nieuwbouw toegepast kunnen worden.

Colofon

Foto's: Arjen Veldt Photography, medewerkers Burgy Bouwbedrijf
Redactie: Cara Burgy, Laura Hoek en Els Arends
Website: Ontwerpwerk