
Bij Burgy krijg je de kans om jouw creativiteit en expertise in te zetten en verder te ontwikkelen. Samen brengen we het ambacht van restaureren tot leven, zowel binnen ons team als voor een breed publiek.
Ben je een vroege vogel, of wil je leren hoe het is om in een dynamische omgeving te werken? Bij Burgy start de dag vroeg, maar daar staat tegenover dat je werkt in een hecht team en veel vrijheid krijgt voor je eigen inbreng.
Wat we van je vragen
- Je volgt een opleiding op mbo-, hbo- of wo-niveau;
- Creativiteit en een goed oog voor detail zijn jouw sterke punten;
- Je bent flexibel, proactief en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
- Affiniteit met historische gebouwen en restauratie is een pré (maar zeker geen vereiste);
- Je werkt zelfstandig en vindt het geen probleem om vroeg te starten – in de bouw begint de dag om 07.00 uur!
Wat we je bieden
- Een jong team en goede werksfeer;
- Afwisseling in werkzaamheden;
- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, je opleiding en het ontdekken van jouw talenten;
- Eigen inbreng is altijd welkom;
- Gezellige bedrijfsuitjes;
- Een stagevergoeding van 650,- euro per maand.
Je krijgt een eigen laptop, zo ben je lekker flexibel. Je werkt in een omgeving met de mooiste restauratieprojecten van de randstad en in een leuk en enthousiast team.
Wat ga je doen?
Als stagiair communicatie houd je je bezig met:
- Interne en externe communicatie: je helpt mee met het ontwikkelen van strategieën en het uitrollen van communicatieprojecten;
- Contentcreatie: je bedenkt, maakt en beheert inspirerende content (foto’s, video’s en teksten) voor onze digitale platforms;
- Strategische communicatie: je ontwikkelt en implementeert vernieuwende ideeën om Burgy’s unieke vakmanschap in beeld te brengen;
- Projectbezoeken: je bezoekt onze restauratieprojecten om verhalen te verzamelen en te delen via onze platforms;
Solliciteren
Is dit dé stage voor jou? Stuur dan je motivatie en CV naar Gerdine Oosterbeek via gerdine@burgy.nl en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons team!
De ervaring van Mats
"De restauratiesector was nieuw voor mij, maar al snel ontdekte ik de warme, familiale organisatiestructuur bij Burgy. Iedereen was toegankelijk, behulpzaam en bereid om me te ondersteunen, zelfs bij de kleinste vragen. Wat deze stage zo bijzonder maakte, was de balans tussen zelfstandigheid en begeleiding. Ik kreeg alle vrijheid om me professioneel te ontwikkelen en me te focussen op mijn afstudeeronderzoek. Tegelijkertijd waren mijn collega’s altijd beschikbaar om mee te denken en feedback te geven. Het was enorm inspirerend om het authentieke ambacht van dichtbij mee te maken en een bijdrage te mogen leveren aan het delen van deze verhalen. Tijdens mijn stage heb ik geleerd over samenwerken in een inspirerende, professionele omgeving."
