Feest in de werkplaats
Burgy Bouwbedrijf Medewerkers Diploma Uitreiking Specialist Restauratie Timmeren NCE
Dit artikel delen
Facebook Twitter Email LinkedIn

Stralende gezichten alom toen de deelnemers van de opleiding Specialist Restauratie Timmeren van het Nationaal Centrum Erfgoedopleidingen hun diploma's in ontvangst mochten nemen van NCE-bestuurslid Joop van Burk en NCE-docent Joop Jansen. 

Afgelopen jaar is hard gewerkt aan de opleiding op MBO-4 niveau, een interessante, pittige opleiding, waar onze ervaren vaklieden een mooie verdieping in hun vak hebben opgedaan, die zeer bruikbaar is in de praktijk van de restauratie. 

Lees meer over hun ervaringen op de website van het Nationaal Centrum Erfgoedopleidingen waar je je ook kunt aanmelden voor de opleiding. Wij zeggen: "Doen!" "Als je niet weet hoe het moet, kun je het ook niet goed doen"

Niet alleen medewerkers van Burgy Bouwbedrijf volgden de opleiding maar ook van du Prie Bouw en Ontwikkeling, Pronk Bouw en Witte Bouw- en Aannemingsbedrijf: Flinke Boost voor restauratievakmanschap.

De lessen zijn afgelopen jaar steeds gegeven in het kantoor van Burgy Bouwbedrijf. We hebben met veel plezier de deuren geopend voor de deelnemers aan deze mooie nieuwe restauratieopleiding. 

Burgy Bouwbedrijf Diploma Uitreiking opleiding Specialist Restauratie Timmeren NCE