Bouwkundestage

Ben jij een hbo- of wo-student Bouwkunde en op zoek naar een leuke werkplek voor je oriënterende - of afstudeerstage? Dan hebben we voor jou een mooie plek bij Burgy!

 

Burgy Bouwbedrijf Bouwkundestage bij een erkend restauratiebouwbedrijf
Dit artikel delen
Facebook Twitter LinkedIn Email

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het restaureren van monumentale panden in de Randstad. Je kent vast het Amstel Hotel, de Pieterskerk in Leiden en stadhuis in Utrecht. Dat zijn voorbeelden van projecten waar Burgy Bouwbedrijf werkzaam is (geweest). We verwachten niet dat jij kennis hebt van restaureren. Dat maakt het juist zo leuk om langs te gaan bij collega’s op verschillende projecten: die vertellen je er graag over!

Is een goede werksfeer voor jou belangrijk, ga je graag zelfstandig te werk & ben je een ochtendmens -het leven in de bouw start om 07.00 uur-? Dan is een stage bij Burgy Bouwbedrijf jou op het lijf geschreven!

Wat bieden wij?

  • Jong team en goede werksfeer;
  • Afwisseling in werkzaamheden;
  • Vrijheid om jezelf te ontwikkelen;
  • Eigen inbreng is altijd welkom;
  • Stagevergoeding;
  • Gezellige bedrijfsuitjes.

 

Natuurlijk krijg je je eigen laptop en telefoon tijdens je stage, zo ben je lekker flexibel. Je komt op de mooiste restauratie projecten van de randstad en in een leuk en enthousiast team.

Spreekt dit je aan? Neem dan contact met ons op. Instromen kan het hele jaar door.

Solliciteren

Ben je overtuigd van een stage bij Burgy Bouwbedrijf? Stuur een mail met motivatie en CV naar Gerdine Oosterbeek via Gerdine@burgy.nl.

Stagevergoeding: 550,- euro per maand.

Beschikbaarheid: 5 dagen per week, 20 weken.

Opleiding: hbo- of wo-niveau.

De ervaring van Rebecca

Ik ben derdejaars student hbo Bouwkunde bij de Haagse Hogeschool. Ik loop stage bij Burgy Bouwbedrijf, om precies te zijn bij de grootscheepse transformatie van Pakhuis Santos tot stilwerk Rotterdam. Als stageopdracht maak ik een plan voor de restauratie van het historisch ‘baaskantoortje’, dat je achter mij ziet. Ik heb bewust gekozen voor een stage in de restauratie omdat ieder gebouw in de restauratie uniek is en een andere aanpak vergt. Dit leek mij een enorme uitdaging waar ik erg veel van kon leren. Na een paar maanden kan ik zeggen: dat is ook zo!