Leven lang leren

Burgy Bouwbedrijf is een Erkend Leerbedrijf  en is heel bewust bezig met personeel en ontwikkeling. Van leerling tot management is telkens de vraag: wat kunnen we nou nog doen om iemand nog beter te laten presteren en hoe kunnen we onze mensen motiveren om in zichzelf te investeren?

Bij Burgy Bouwbedrijf Jaarlijkse opleidingsdag Techniekdag Leven lang Leren
Dit artikel delen
Facebook Twitter LinkedIn Email

 

Bij Burgy blijven alle medewerkers, van jong tot oud, leren. Burgy wil zijn mensen blijven prikkelen en dus gaat nagenoeg elke medewerker (ook de leerlingen) minstens één keer per jaar op cursus. Dat is niet alleen goed voor de kennis in het bedrijf, maar ook voor het vakmanschap van de medewerkers zelf. Binnen het bedrijf vinden we deze filosofie heel normaal.

Directeur Kasper Burgy: “Dit zijn mijn mensen, het is mijn familie. Daar ben ik trots op en daar wil ik goed voor zorgen. Ik stimuleer onze medewerkers, denk ik, door mijn eigen enthousiasme, door cursussen op maat aan te bieden, waar ze echt iets van opsteken, en door ze ook een beetje te verwennen. Na een VCA-cursus gaan we lekker uit eten met z’n allen. Zo maak ik het leuker en laat ik als directeur zien, hoe belangrijk ik het vind om te blijven leren. Een leven lang leren is voor mij een begrip dat je ook op je medewerkers moet overbrengen."

Klinkt dit jou als muziek in de oren?

Kijk of er vacatures zijn voor jou of stuur een open sollicitatie naar Vincent Heijker via bouwbedrijf@burgy.nl.

Foto: Een keer per jaar volgen alle Burgyanen samen de Techniekdag: een leerzame dag vol workshops en presentaties. Lees ook: Techniekdag 2022: boeiend, leerzaam en gezellig!