Jackelien

Burgy Bouwbedrijf Jackelien Hoofd Administratie
Dit artikel delen
Facebook Twitter Email LinkedIn

“Ik ben nog lang niet uitgekeken”

19-12-2018 | Jackelien is deze maand 15 jaar Hoofd Administratie bij Burgy Bouwbedrijf. Haar eerste reactie bij een felicitatie met dit feit: “Knap hè?” Deze nuchtere humor tekent haar.  Ze zit helemaal op haar plek bij Burgy: “Ik ben trots dat ik bij dit bedrijf werk en op de vele mooie projecten, die we maken.”

“Toen ik bij Burgy kwam werken, werkte Yvonne al vijf jaar op de administratie. Samen met de receptioniste vormden we het administratieteam, dat met de komst van Monique 2,5 jaar later vaste vorm kreeg. Yvonne heeft het stokje een half jaar geleden aan Anneke overgedragen en Wendy, die als regeltante is binnengekomen, volgt nu een avondopleiding voor een boekhouddiploma. Zij ondersteunt de administratie nu al met het verwerken van de urenbriefjes.”

Vijftien jaar dezelfde functie betekent niet vijftien jaar hetzelfde werk

“In de loop van de tijd hebben we diverse professionaliseringslagen gemaakt en als kwaliteitscoördinator heb ik de ISO, VCA en ERB certificering begeleid. Op gebied van onze procedures, veiligheid en restauratiekwaliteit voldoen we aan de strenge eisen van deze keurmerken. Samen met Jeroen (directielid) bereid ik de audits voor, die we regelmatig moeten doen om de certificaten te behouden.  Verder ben ik vooral bezig met de gehele financiële en projectadministratie en managementrapportage.”

“Burgy heeft een flinke groei doorgemaakt, van zon 50 medewerkers met een aantal leerlingen naar nu 78 vaste krachten en 22 leerlingen. Iedere nieuwe medewerker moet natuurlijk goed geïntroduceerd worden, al het papierwerk moet op orde zijn en de benodigde werkkleding en benodigdheden. Het aantal projecten is gegroeid en complexer geworden. We hebben digitale facturering ingevoerd. Ik houd me ook bezig met ketenaansprakelijkheid, en sinds dit jaar natuurlijk de AVG. Ook beheer ik samen met mijn team het wagenpark, de verzekering en handelen we schades af. De steeds wisselende werkzaamheden maken mijn baan leuk, uitdagend en spannend. Ik ben nog lang niet uitgekeken.”

“Waarom je bij Burgy zou moeten willen werken? Iedere dag is anders. Je weet ’s morgens nooit wat er die dag op je pad komt. Dat vind ik erg leuk. Je bent een vraagbaak, een centraal punt voor zowel de medewerkers en de externe relaties. Daar haal ik veel voldoening uit. ”

“Om te ontspannen na een hectische dag op kantoor loop ik graag hard. Ik heb zeven keer een marathon gelopen. Ben ik best trots op. Ik sport graag, heerlijk om mijn hoofd leeg te maken!”

Op naar de volgende 15 jaar, Jackelien!