René

Burgy Bouwbedrijf René Allround Timmerman
Dit artikel delen
Facebook Twitter Email LinkedIn

Dingen uitvinden en goed omgaan met de opdrachtgever

Dertig jaar bij Burgy! Wat een mooi jubileum voor René. In 30 jaar is wat hem betreft de grote verandering dat er veel meer werknemers zijn bij Burgy. De constante factor in zijn loopbaan bij Burgy zijn de mooie werken. Als favoriete werken noemt René landgoed De Horsten, de uien die hij voor kasteel Poelgeest heeft hersteld (hij mocht zelf de vaan terugplaatsen) en de eiken toegangsportalen van de Pieterskerk waar hij aan gewerkt heeft.

In zijn werk houdt René ervan om problemen op te lossen en wordt regelmatig gevraagd als het ingewikkeld wordt: “Het is leuk om dingen uit te vinden en goed na te denken over hoe je een probleem aanpakt.” René werkt veel op de kleinere werken, waarbij hij het leuk én belangrijk vindt om goed om te gaan met de opdrachtgevers, vooral de particulieren: “Dat wordt erg gewaardeerd.”

Momenteel doet hij onderhoudswerkzaamheden rond en in het eigen bedrijfspand van Burgy aan de Amphoraweg. Naast zijn timmerwerkzaamheden keurt René sinds het behalen van de daartoe benodigde certificaten ieder jaar het gereedschap. Onlangs heeft hij een cursus heftruck rijden gevolgd: “Dat is helemaal nieuw voor mij. Ik heb altijd veel cursussen gevolgd, er is altijd wel weer wat nieuws te leren.”

Burgy Bouwbedrijf Restauratie René 30 jaar in dienst jubileum