Bara’a is Baas van morgen!
Burgy Bouwbedrijf JINC Baas van morgen
Dit artikel delen
Facebook Twitter LinkedIn Email

Het was zo leuk! We blikken nog even terug op JINC’s Baas van morgen. Bara’a was uitgekozen om voor één dag in de schoenen van Vincent te staan. En Vincent? Die deed met plezier een stapje terug voor de Baas van Morgen! Bara’a had een drukke dag voor de boeg: het bijwonen van het directieoverleg, telefoonhouders maken in de CNC-machine, op de fiets naar ons restauratieproject aan de Apothekersdijk en nadenken over duurzame inzetbaarheid bij Burgy.

Burgy Bouwbedrijf JINC Baas van morgen

Aan het eind van de middag blikken Bara’a, Gerdine en Vincent met elkaar terug op de dag. Bara’a heeft gezien dat het best een moeilijke taak is om de ‘baas’ te zijn: “Ik heb geleerd te luisteren én op een andere manier naar dingen te kijken. Ik vond het spannend, maar iedereen was heel vriendelijk!” Gelukkig vond Vincent het ook best spannend.

Burgy Bouwbedrijf JINC Baas van morgen

Gerdine en Vincent zijn blij met Bara’a als Baas van Morgen. “Bara’a is intelligent, helpt anderen, is niet bang om scherpe vragen te stellen en heeft haar blik op de toekomst gericht”, kunnen ze concluderen. Als Bara’a klaar is met school, wordt ze het liefst binnenhuisarchitect of werkt ze in de zorg. Volg je dromen, Bara’a!

Burgy Bouwbedrijf JINC Baas van morgen

Burgy is partner van JINC en strijdt samen met JINC voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Waarin íeder kind kansen krijgt.

#Baasvanmorgen #JINC #beroep #stage #leerwerkplek #loopbaan #gelijke kansen #techniek #buw #restauratie

Burgy Bouwbedrijf JINC Baas van morgen