Vacature Timmerman

We zeggen hier wel eens met een geintje: ‘Wat Ken ken, ken bijna niemand’. Nou ja, of het moeten de andere restauratiespecialisten bij Burgy Bouwbedrijf zijn. Want restauratie-timmerman, dat is een vak apart.

Burgy Bouwbedrijf zoekt een timmerman. Vacature
Dit artikel delen
Facebook Twitter LinkedIn Email

Okay. Blijf je gewoon een goede timmerman?

Of word je net zo'n specialist als Ken?

Ken (en zijn collega’s hier) zijn begonnen zoals elke timmerman. Basiskennis opdoen. Ontdekken dat het echte leren pas na je opleiding begint. Tekeningen en werkopdrachten lezen. Je gereedschap beheersen. De veiligheidsvoorschriften kennen en naleven. We gaan ervan uit dat je dat inmiddels minimaal beheerst. Je kunt kozijnen stellen en monteren. Deuren tot op de millimeter sluitend krijgen. En je papierwerk op orde houden: opschrijven wat je hebt gedaan en hoe lang je daarover deed.

Je wilt meer...

Je wilt, zoals Ken, iets bijzonders doen. Dat kan bij Burgy Bouwbedrijf volop. Zo kun je net als Ken met hart en ziel werken aan een monument van honderden jaren oud. Hij is nog meer van zijn vak gaan houden dan hij al deed. "Zo’n project als de restauratie aan de Lange Haven in Schiedam, dat is nog eens wat anders dan prefab of nieuwbouw! Je staat oog in oog met het vakmanschap van timmerlieden van toen. Fijn handwerk. Houtsnijwerk. Randjes en reliëf. Bijzondere verbindingen. En dat deden die vakmensen dus allemaal met de hand. In mijn werk geen routine of sleur. Elk project en elke dag is anders. Je ontwikkelt je tot een echte specialist."

Wil jij ook verder in je vak en iets kunnen wat bijna niemand ken? Dan ligt jouw toekomst in de geschiedenis: in de restauratie.

Spreekt het je aan?

Neem dan contact op met Vincent Heijker via bouwbedrijf@burgy.nl en vraag meer informatie.