Communicatiestage in de bouw

Een communicatiestage in de bouwsector is misschien niet het meest voor de hand liggend. Toch zijn wij op zoek naar jou! Voor het Burgy-team ben jij een belangrijke toevoeging. 

Burgy Bouwbedrijf Communicatiestage in de bouw
Dit artikel delen
Facebook Twitter LinkedIn Email

Is een goede werksfeer voor jou belangrijk, ga je graag zelfstandig te werk & ben je een ochtendmens -het leven in de bouw start om 07.00 uur-? Dan is een stage bij Burgy Bouwbedrijf jou op het lijf geschreven!

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het restaureren van monumentale panden in de Randstad. Je kent vast het Amstel Hotel, de Pieterskerk in Leiden en stadhuis in Utrecht. Dat zijn voorbeelden van projecten waar Burgy Bouwbedrijf werkzaam is (geweest). We verwachten niet dat jij kennis hebt van restaureren. Dat maakt het juist zo leuk om langs te gaan bij collega’s op verschillende projecten: die vertellen je er graag over!

Tijdens je communicatiestage heb je de interne communicatie onder je hoede. Je leert collega’s snel kennen omdat we jou als volwaardig Burgy-collega zien. We hechten veel waarde aan jouw frisse blik. Met de zelfstandigheid en vrijheid die je bij Burgy Bouwbedrijf hebt, is er veel ruimte om je te ontwikkelen. Het is aan jou deze kans te pakken. Lees hieronder maar eens hoe Laura haar stage bij Burgy heeft ervaren. 

Wat bieden wij?

  • Jong team en goede werksfeer;
  • Afwisseling in werkzaamheden;
  • Vrijheid om jezelf te ontwikkelen;
  • Eigen inbreng is altijd welkom;
  • Stagevergoeding;
  • Gezellige bedrijfsuitjes.

Ben je overtuigd van een stage bij Burgy Bouwbedrijf? Stuur een mail met motivatie en CV naar Jeroen Wienbelt via jeroen@burgy.nl.

Stagevergoeding: 550,- euro per maand

Beschikbaarheid: 5 dagen per week, minimaal 4 maanden

Opleiding: hbo- of wo-niveau

De ervaring van Laura

Mijn stage bij Burgy Bouwbedrijf was afwisselend en divers. Precies wat ik zocht! Je ontdekt daardoor wat je écht leuk vindt en waar je goed in bent. Het was aan mij de taak de interne communicatie te onderhouden waardoor ik veel contact had met alle collega’s. Denk aan het organiseren van evenementen, het ontwerpen van het personeelsblad en het schrijven van de nieuwsbrief. Burgy Bouwbedrijf is een familiebedrijf en dat merk je aan de goede sfeer onderling. Nooit gedacht dat ik het hier zó naar mijn zin zou hebben. Kennis van restauratie had (en heb…) ik absoluut niet, laat dat je niet afschrikken. Benieuwd naar hoe stagelopen bij Burgy Bouwbedrijf is? Stuur een mail, kom eens langs en dan ben je zo verkocht!