Burgy is partner van JINC! Samen strijden tegen kansenongelijkheid
Burgy Bouwbedrijf Restauratie is partner van JINC #gelijke kansen
Dit artikel delen
Facebook Twitter Email LinkedIn

JINC strijdt voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Daarom helpt JINC jongeren van 8 tot en met 16 jaar die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen op weg naar een goede start op de arbeidsmarkt. Via de JINC-bliksemstages laat Burgy jongeren kennismaken met allerlei beroepen in de restauratie. Zo kunnen ze ontdekken welk werk bij hun talenten past. Burgy’s HR-manager Sharon gaat een gastles geven over  solliciteren. Jeroen bezegelde onlangs de samenwerking met Pauline Slavenburg van JINC.

Jeroen is blij met de samenwerking: “We vinden het belangrijk om de jeugd te laten zien wat er komt kijken bij werken en wat een bedrijf doet. We willen de leerlingen natuurlijk ook enthousiast maken voor het mooie restauratievak. We pakken onze maatschappelijke rol met allerlei activiteiten. Opleiden van jonge vaklieden is een van de pijlers onder onze bedrijfsvoering. JINC heeft een mooie boodschap en we dragen graag bij aan meer kansengelijkheid voor alle kinderen.”

Pauline is net zo enthousiast: “Wat zijn we trots en blij dat het fantastische restauratiebouwbedrijf Burgy partner is geworden van JINC! Geweldig om kinderen te laten ervaren hoe mooi en bijzonder werken bij Burgy is en hen samen vaardigheden aan te leren. Het eerste project Bliksemstage maakte al veel indruk op het jonge talent. Een greep uit de reacties van de kinderen: “Ik hoop dat ik na mijn studie bij jullie bedrijf kan werken” en “ik wil dat jullie allemaal weten dat jullie me hebben geïnspireerd”. Burgy, bedankt, en ik kijk uit naar een mooie verdere samenwerking! Samen strijden we tegen #kansenongelijkheid!”