“Een verbazingwekkend goed restauratiebedrijf”
Burgy Bouwbedrijf Klanttevredenheidsonderzoek Leuke reactie
Dit artikel delen
Facebook Twitter Email LinkedIn

“Een verbazingwekkend goed restauratiebedrijf” en “Een bedrijf als Burgy moet gekoesterd worden”, dat liet Marcel Kronenburg ons weten in ons klanttevredenheidsonderzoek. Marcel (werkzaam bij Raderadvies) trad op als toezichthouder bij de restauratie van het rijksmonument Pompgebouw Laagreservoir in Katwijk in opdracht van Dunea NV.

Onze top 3 positieve punten zijn volgens Marcel 1. kennis, 2. vernieuwing en 3. openheid en vriendelijkheid richting de klant. Zo’n reactie geeft ons een smile van oor tot oor. Dat koesteren wij dan weer, Marcel! Dank je wel!

Burgy Bouwbedrijf staat voor kwaliteit, in het restauratiewerk en in onze relaties met alle partijen, waarmee wij werken aan restauraties. Na iedere restauratie vragen we betrokkenen om hun mening zodat we onszelf continue kunnen verbeteren. #vakmanschap

Burgy Bouwbedrijf Restauratie Pompgebouw Laagreservoir Katwijk

Jordi, Jan-Willem en Daan stortten zich op herstel van hout-, metsel- en voegwerk en gietijzeren ramen en goten van het Pompgebouw Laagreservoir in Katwijk. Dit industriële rijksmonument is onderdeel van het duinwaterwinningcomplex van de voormalige Leidse Leidsche Drinkwatermij. Het werd in 1900 gebouwd naar een ontwerp in ambachtelijk-traditionele stijl van de Leidse gemeente-architect J.W. Schaap. Na de update helpt het pompgebouw bij de drinkwaterproductie voor de groeiende bevolking in de regio.

Burgy Bouwbedrijf Restauratie Pompgebouw Laagreservoir Katwijk