Juni is auditmaand bij Burgy.
Burgy Bouwbedrijf kwaliteitsborging audits ERB ISO 9001 en VCA**
Dit artikel delen
Facebook Twitter LinkedIn Email

In juni hebben we audits gehad voor onze certificaten Erkend Restauratiebouwbedrijf (ERB), ISO 9001 en VCA**. Jackelien is de spin in het web bij alle audits en heeft veel tijd gestoken in de voorbereiding en de ontvangst van de auditors.

Dit jaar is de voorbereiding van de Externe ERB/ISO9001/VCA** audit anders dan anders verlopen. De projectleiders hebben eerst een cursus “Hoe voer ik een interne audit uit?” bij Van Houten & Partners gevolgd.

Burgy Bouwbedrijf Restauratie Binnenhof Den Haag Eerste Kamer en Raad van State

Vervolgens hebben de projectleiders, soms samen met werkvoorbereiders, elkaars project bezocht, een interne audit gedaan en vervolgens hun bevindingen in een audit-rapport verwerkt.

De gekozen projecten waren een mooie mix met onder andere het Binnenhof, een pakhuis, het Internationaal Theater Amsterdam en enkele particuliere woonhuizen.

Burgy Bouwbedrijf Restauratie Pakhuis

Het leuke van deze manier van voorbereiding van de audit is dat iedereen bij elkaar kan kijken hoe ieder zijn of haar project beheert. Zo ontstaat een mooie kruisbestuiving en kennisdeling.

Inmiddels zijn de audits achter de rug. De auditoren van de verschillende certificaten hebben een positieve beoordeling gegeven. Dat is altijd weer fijn te horen!

Bekijk ons kwaliteitsbeleid hier: Kwaliteit en certificering

Burgy Bouwbedrijf Restauratie Internationaal Theater Amsterdam