Certificaten verlengd
Burgy Bouwbedrijf Audit ERB VCA en ISO9001-2015 april 2018
Dit artikel delen
Facebook Twitter LinkedIn Email

Onze certificaten voor Erkend Restauratie Bouwbedrijf, VCA** en ISO9001-2015 zijn na een tweedaagse audit weer verlengd! Om ons erfgoed in goede staat te kunnen doorgeven aan volgende generaties moet restauratiewerk aan kwaliteitseisen voldoen. Burgy Bouwbedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en heeft daarom een aantal certificaten behaald op het gebied van kwaliteit. Een keer per jaar krijgen wij auditoren op bezoek, die bekijken of wij inderdaad volgens de hoge kwaliteitsstandaarden werken.

De auditor voor het certificaat Erkend Restauratie Bouwbedrijf legt de nadruk op de restauratiekennis van onze vakmensen en de kwaliteit van hun werk. Dit jaar werden twee restauratiewerken van rijksmonumenten in Den Haag bezocht, te weten Nassauplein 29 en Elandstraat 12. Voormannen Kevin en Chris lieten zien dat zij erg veel kennis hebben van restaureren. Zij benoemden zonder problemen bouwstijlen en de opbouw van technische details. Ook op het gebied van veiligheid (VCA) toonden zij aan dat zij bewust bezig zijn met het veilig uitvoeren van hun werkzaamheden. Met gekeurd materieel en een geordende bouwplaats werden de audits goed afgesloten.

Er zijn geen tekortkomingen geconstateerd. De auditoren complimenteerden ons  met ons mooie bedrijf en onze zeer betrokken en bevlogen medewerkers. Compliment in dank aanvaard.

Hier vindt u al onze certificaten bij elkaar: Kwaliteit en certificering.

Burgy Bouwbedrijf Audit ERB VCA ISO9001-2015 april 2018