‘Specialist particuliere opdrachtgevers’ John gaat met pensioen
Burgy Bouwbedrijf Restauratie Pensioen Projectleider John
Dit artikel delen
Facebook Twitter Email LinkedIn

Het is mooi geweest, op 1 juni gaat projectleider John samen met zijn vrouw genieten van zijn vervroegd pensioen. Van zijn lange loopbaan in de bouw en restauratie besteedde hij de laatste 13 jaar bij Burgy Bouwbedrijf, waar hij met recht ‘specialist particuliere opdrachtgevers’ genoemd mag worden.

Want, van herstel van een dakkapel tot volledige restauratie c.q. renovatie van een monument, voor ieder project zette John zich met veel betrokkenheid in: “Je bouwt echt een band met elkaar op. Het is voor opdrachtgevers vaak heel intensief om een restauratie mee te maken. De band wordt bevestigd als opdrachtgevers in het vervolg bij je terug komen.”

John kijkt tevreden terug op de enorme hoeveelheid werk die hij heeft verzet: “Honderden projecten, groot en klein, zijn uitgevoerd in 13 jaar tijd. Van al die projecten zijn er een paar extra dierbaar, zoals de restauratie van een groot pand aan de Rhijnhofweg in Leiden, de Meermanshof, ook in Leiden, het vissershuisje in Katwijk aan Zee en het prachtige stadspaleis van het CAOP aan het Lange Voorhout in Den Haag, waar Burgy Bouwbedrijf al jaren allerlei restauratie- en onderhoudswerkzaamheden uitvoert.” De sfeer en samenwerking binnen Burgy Bouwbedrijf heeft John altijd als heel fijn en goed ervaren: “Met alle collega’s kon ik heel prettig samenwerken en ik had een goede band met iedereen op kantoor. Ik kijk met veel plezier terug op de mooie jaren bij Burgy.”

Door de Corona-maatregelen gaan we later op passende en persoonlijke wijze officieel afscheid nemen van John. Voor nu: dank voor je geweldige inzet en geniet lekker van je vrije tijd!

Burgy Bouwbedrijf Restauratie Pensioen Projectleider John