We zijn echt nooit uitgeleerd
Burgy Bouwbedrijf Door medewerkers behaald diploma's afgelopen jaar
Dit artikel delen
Facebook Twitter LinkedIn Email

Bij Burgy zijn we allemaal leergierig. En dat komt goed uit, want in de restauratie ben je nooit uitgeleerd. We werken allemaal op ons eigen niveau aan onze kennis en vaardigheden, van de jongste leerlingen tot ervaren vaklieden en projectleiders. Ook onze leerlingcoördinator zelf spijkert haar kennis graag bij. Dit jaar hebben Tycho, Howard, Gianni, Corwin, Kevin, Johan, Gerdine en Lucas diverse opleidingen en cursussen met succes afgerond. Tijdens onze zomer BBQ zijn ze feestelijk in het zonnetje gezet. Van harte gefeliciteerd allemaal!

Tycho heeft zijn diploma mbo-2 Timmerman behaald en is bij Burgy in dienst gekomen als materieelbeheerder in opleiding.

Howard en Gianni hebben beiden het diploma mbo-3 Allround Timmerman behaald en zijn bij Burgy in dienst gekomen.

Corwin heeft de cursus Basis Leermeester met succes afgerond.

Kevin heeft de cursus Basis Leermeester met succes afgerond en het diploma van de KOB-module Opdrachtverwerving & Calculatie behaald. Daarmee heeft hij drie modules voltooid, samen goed voor het diploma Bouwmanagement.

Johan heeft het diploma van de KBO-module Werkvoorbereiding & Uitvoering behaald en gaat verder met de module Opdrachtverwerving & Calculatie.

Gerdine heeft de opleiding Mental Coach met een certificaat afgerond.

Lucas heeft het management development programma ‘JBN Masterclass’ van Jong Bouwend Nederland met een certificaat afgerond.

Ook leergierig?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om als mbo-, hbo- of wo-student bij ons aan de slag te gaan. Of wil je solliciteren op een van onze vacatures? Kijk voor alle informatie bij Werken & Leren.

Vincent zette de gediplomeerden feestelijk in het zonnetje tijdens de zonovergoten zomer-barbecue. 

Burgy Bouwbedrijf Zomer BBQ Diploma-regen felicitaties