Burgy Bouwbedrijf bestaat in 2022 90 jaar!

Locatie
Leiden
Burgy Bouwbedrijf bestaat in 2022 90jaar.
Dit artikel delen
Facebook Twitter Email LinkedIn

Wat een mijlpaal. In 1932, de crisisjaren, begon opa Kasper Burgy zijn bouwactiviteiten. Het ging hem goed, hij bouwde zijn eigen bedrijf op. Het bedrijf ging over in handen van zoon Dick, die de dagelijkse leiding in handen legde van Leen van Gorkum, en weer later nam kleinzoon Kasper het bedrijf over. Inmiddels is de volgende generatie in de persoon van Kaspers zoon Durk, ook alweer bijna 10 jaar in het bedrijf werkzaam.

Bijzondere passie voor het restauratie-ambacht

Kasper is een aannemer in hart en nieren met een bijzondere passie voor het restauratie-ambacht. Burgy Bouwbedrijf ontwikkelde zich  in de jaren ’80 van de vorige eeuw zich tot een erkend restauratiebouwbedrijf. Daarnaast heeft Kasper een cultuur van opleiden gecreëerd die Burgy Bouwbedrijf in 2010 de titel Beste Leerbedrijf van Nederland opleverde. Bij Burgy zijn gemiddeld 25 leerlingen timmeren en metselen in dienst. Ook onze ervaren vaklieden blijven altijd bij leren door cursussen of opleidingen.

Dankbaarheid en ambitie

Burgy is een echt familiebedrijf, niet alleen omdat de hele familie in het bedrijf werkzaam was en is, maar ook door een sfeer van samenhorigheid, niet alleen onderling binnen ons bedrijf maar ook met de externe partijen met wie wij samen onze mooie restauratieprojecten realiseren. Dit jaar staat in het teken van dankbaarheid voor wat wij met elkaar hebben opgebouwd en ambitie om door te gaan met het op moderne en innovatieve wijze invullen van onze slogan: Klassiek Bouwen.

Klassiek bouwen is wat wij doen
Kasper Burgy
Burgy Bouwbedrijf Jeroen Directeur
Meer weten?
Vraag het Jeroen!